diff --git a/rss.xml b/rss.xml
index ff1e1ad..a2482d2 100644
--- a/rss.xml
+++ b/rss.xml
@@ -5,6 +5,15 @@
https://pagenotfound.cz
Page not found jsme založili z touhy po zábavné, kvalitní a inovativní žurnalistice. Chceme vám tu nabízet komplexní long ready, nečekané bonusy, multimediální obsah a hlavně texty, které nám samotným v ostatních médiích chybí. Budujte spolu s námi komunitu Page not found, dejte nám zpětnou vazbu na první drop, přihlaste se k odebírání newsletterů. Společně s vámi budeme moct naše cíle plnit rychleji.
+
+ Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu
+ https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran
+ https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran
+ Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.
+ Jakub Zelenka
+ Fri, 02 Aug 2024 17:44:45 GMT
+ drop-011
+ Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel
https://pagenotfound.cz/clanek/infarkt-me-zastavil-na-den-a-pul-od-te-doby-brzdim-stres-si-lidi-v-gastru-vytvari-umele-rika-sefkuchar-pavel-drdel
diff --git a/sitemap.json b/sitemap.json
index 40f09e5..d1c6794 100644
--- a/sitemap.json
+++ b/sitemap.json
@@ -1,5 +1,9 @@
{
"drops": [
+ {
+ "drop": "drop-011",
+ "date": "2024-08-02T17:44:45.000Z"
+ },
{
"drop": "drop-010",
"date": "2024-07-26T17:44:48.000Z"
@@ -42,6 +46,13 @@
}
],
"articles": [
+ {
+ "title": "Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu",
+ "perex": "Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.",
+ "author": "Jakub Zelenka",
+ "loc": "/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran",
+ "drop": "drop-011"
+ },
{
"title": "Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel",
"perex": "Pavel Drdel je oblíbený šéfkuchař těch, kteří nemají oblíbené šéfkuchaře. Lidí, kteří nesledují elitu české gastronomické scény, neví nic o fine diningu a nikdy neviděli beef Wellington. Zajímá ale i ty, kteří se v kuchyni vyznají. Autor Postní kuchařky a šéf strakonické restaurace Sůl a řepa, kde na jídelním lístku najdete i zmrzlinu s jehnědami, dělá věci, které jsou v Česku trochu exotika. A to přesto – nebo právě proto – že používá striktně jen suroviny ze svého kraje. Jak jde v Česku dělat gastro, když vám nejde o peníze, nechcete sebe a svoje lidi sedřít z kůže a zajímá vás stav planety?",