From fe224be1d31e0ed624f82a4bb9dc89d7bf1092ca Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Bot Date: Fri, 2 Aug 2024 17:44:46 +0000 Subject: [PATCH] =?UTF-8?q?Updated=20by=20bot=20=E2=80=93=20pull?= MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit --- rss.xml | 9 +++++++++ sitemap.json | 11 +++++++++++ 2 files changed, 20 insertions(+) diff --git a/rss.xml b/rss.xml index ff1e1ad..a2482d2 100644 --- a/rss.xml +++ b/rss.xml @@ -5,6 +5,15 @@ https://pagenotfound.cz Page not found jsme založili z touhy po zábavné, kvalitní a inovativní žurnalistice. Chceme vám tu nabízet komplexní long ready, nečekané bonusy, multimediální obsah a hlavně texty, které nám samotným v ostatních médiích chybí. Budujte spolu s námi komunitu Page not found, dejte nám zpětnou vazbu na první drop, přihlaste se k odebírání newsletterů. Společně s vámi budeme moct naše cíle plnit rychleji. + + Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu + https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran + https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran + Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání. + Jakub Zelenka + Fri, 02 Aug 2024 17:44:45 GMT + drop-011 + Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel https://pagenotfound.cz/clanek/infarkt-me-zastavil-na-den-a-pul-od-te-doby-brzdim-stres-si-lidi-v-gastru-vytvari-umele-rika-sefkuchar-pavel-drdel diff --git a/sitemap.json b/sitemap.json index 40f09e5..d1c6794 100644 --- a/sitemap.json +++ b/sitemap.json @@ -1,5 +1,9 @@ { "drops": [ + { + "drop": "drop-011", + "date": "2024-08-02T17:44:45.000Z" + }, { "drop": "drop-010", "date": "2024-07-26T17:44:48.000Z" @@ -42,6 +46,13 @@ } ], "articles": [ + { + "title": "Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu", + "perex": "Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.", + "author": "Jakub Zelenka", + "loc": "/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran", + "drop": "drop-011" + }, { "title": "Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel", "perex": "Pavel Drdel je oblíbený šéfkuchař těch, kteří nemají oblíbené šéfkuchaře. Lidí, kteří nesledují elitu české gastronomické scény, neví nic o fine diningu a nikdy neviděli beef Wellington. Zajímá ale i ty, kteří se v kuchyni vyznají. Autor Postní kuchařky a šéf strakonické restaurace Sůl a řepa, kde na jídelním lístku najdete i zmrzlinu s jehnědami, dělá věci, které jsou v Česku trochu exotika. A to přesto – nebo právě proto – že používá striktně jen suroviny ze svého kraje. Jak jde v Česku dělat gastro, když vám nejde o peníze, nechcete sebe a svoje lidi sedřít z kůže a zajímá vás stav planety?",