Updated by bot – pull
This commit is contained in:
		
							
								
								
									
										9
									
								
								rss.xml
									
									
									
									
									
								
							
							
						
						
									
										9
									
								
								rss.xml
									
									
									
									
									
								
							@@ -5,6 +5,15 @@
 | 
			
		||||
	<link>https://pagenotfound.cz</link>
 | 
			
		||||
	<description>Page not found jsme založili z touhy po zábavné, kvalitní a inovativní žurnalistice. Chceme vám tu nabízet komplexní long ready, nečekané bonusy, multimediální obsah a hlavně texty, které nám samotným v ostatních médiích chybí. Budujte spolu s námi komunitu Page not found, dejte nám zpětnou vazbu na první drop, přihlaste se k odebírání newsletterů. Společně s vámi budeme moct naše cíle plnit rychleji.</description>
 | 
			
		||||
	<atom:link href="https://gitea.jaandrle.cz/jaandrle/pagenotfound-cli/raw/branch/main/rss.xml" rel="self" type="application/rss+xml" />
 | 
			
		||||
	<item>
 | 
			
		||||
		<title>Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu</title>
 | 
			
		||||
		<link>https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran</link>
 | 
			
		||||
		<guid>https://pagenotfound.cz/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran</guid>
 | 
			
		||||
		<description>Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.</description>
 | 
			
		||||
		<dc:creator>Jakub Zelenka</dc:creator>
 | 
			
		||||
		<pubDate>Fri, 02 Aug 2024 17:44:45 GMT</pubDate>
 | 
			
		||||
		<category>drop-011</category>
 | 
			
		||||
	</item>
 | 
			
		||||
	<item>
 | 
			
		||||
		<title>Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel</title>
 | 
			
		||||
		<link>https://pagenotfound.cz/clanek/infarkt-me-zastavil-na-den-a-pul-od-te-doby-brzdim-stres-si-lidi-v-gastru-vytvari-umele-rika-sefkuchar-pavel-drdel</link>
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
							
								
								
									
										11
									
								
								sitemap.json
									
									
									
									
									
								
							
							
						
						
									
										11
									
								
								sitemap.json
									
									
									
									
									
								
							@@ -1,5 +1,9 @@
 | 
			
		||||
{
 | 
			
		||||
	"drops": [
 | 
			
		||||
		{
 | 
			
		||||
			"drop": "drop-011",
 | 
			
		||||
			"date": "2024-08-02T17:44:45.000Z"
 | 
			
		||||
		},
 | 
			
		||||
		{
 | 
			
		||||
			"drop": "drop-010",
 | 
			
		||||
			"date": "2024-07-26T17:44:48.000Z"
 | 
			
		||||
@@ -42,6 +46,13 @@
 | 
			
		||||
		}
 | 
			
		||||
	],
 | 
			
		||||
	"articles": [
 | 
			
		||||
		{
 | 
			
		||||
			"title": "Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu",
 | 
			
		||||
			"perex": "Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.",
 | 
			
		||||
			"author": "Jakub Zelenka",
 | 
			
		||||
			"loc": "/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran",
 | 
			
		||||
			"drop": "drop-011"
 | 
			
		||||
		},
 | 
			
		||||
		{
 | 
			
		||||
			"title": "Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel",
 | 
			
		||||
			"perex": "Pavel Drdel je oblíbený šéfkuchař těch, kteří nemají oblíbené šéfkuchaře. Lidí, kteří nesledují elitu české gastronomické scény, neví nic o fine diningu a nikdy neviděli beef Wellington. Zajímá ale i ty, kteří se v kuchyni vyznají. Autor Postní kuchařky a šéf strakonické restaurace Sůl a řepa, kde na jídelním lístku najdete i zmrzlinu s jehnědami, dělá věci, které jsou v Česku trochu exotika. A to přesto – nebo právě proto – že používá striktně jen suroviny ze svého kraje. Jak jde v Česku dělat gastro, když vám nejde o peníze, nechcete sebe a svoje lidi sedřít z kůže a zajímá vás stav planety?",
 | 
			
		||||
 
 | 
			
		||||
		Reference in New Issue
	
	Block a user