Updated by bot – pull
This commit is contained in:
11
sitemap.json
11
sitemap.json
@ -1,5 +1,9 @@
|
||||
{
|
||||
"drops": [
|
||||
{
|
||||
"drop": "drop-011",
|
||||
"date": "2024-08-02T17:44:45.000Z"
|
||||
},
|
||||
{
|
||||
"drop": "drop-010",
|
||||
"date": "2024-07-26T17:44:48.000Z"
|
||||
@ -42,6 +46,13 @@
|
||||
}
|
||||
],
|
||||
"articles": [
|
||||
{
|
||||
"title": "Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu",
|
||||
"perex": "Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.",
|
||||
"author": "Jakub Zelenka",
|
||||
"loc": "/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran",
|
||||
"drop": "drop-011"
|
||||
},
|
||||
{
|
||||
"title": "Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel",
|
||||
"perex": "Pavel Drdel je oblíbený šéfkuchař těch, kteří nemají oblíbené šéfkuchaře. Lidí, kteří nesledují elitu české gastronomické scény, neví nic o fine diningu a nikdy neviděli beef Wellington. Zajímá ale i ty, kteří se v kuchyni vyznají. Autor Postní kuchařky a šéf strakonické restaurace Sůl a řepa, kde na jídelním lístku najdete i zmrzlinu s jehnědami, dělá věci, které jsou v Česku trochu exotika. A to přesto – nebo právě proto – že používá striktně jen suroviny ze svého kraje. Jak jde v Česku dělat gastro, když vám nejde o peníze, nechcete sebe a svoje lidi sedřít z kůže a zajímá vás stav planety?",
|
||||
|
Reference in New Issue
Block a user