Updated by bot – pull

This commit is contained in:
2024-08-02 17:44:46 +00:00
parent 97ef8e3fb2
commit fe224be1d3
2 changed files with 20 additions and 0 deletions

View File

@ -1,5 +1,9 @@
{
"drops": [
{
"drop": "drop-011",
"date": "2024-08-02T17:44:45.000Z"
},
{
"drop": "drop-010",
"date": "2024-07-26T17:44:48.000Z"
@ -42,6 +46,13 @@
}
],
"articles": [
{
"title": "Kluci a holky z titulních stran. Novináři posedlí žebříčky a dojemnými příběhy pokřivují syrovou realitu byznysu",
"perex": "Lid si žádá zářivé příběhy z byznysu a být na titulce Forbesu je téměř povinností. Pro tento cíl řada lidí obětuje i funkční byznysplán. Novinářům by zase fakta zkazila dobrý příběh. Jak skončily rozesmáté tváře vizionářů z titulek se pak často ani čtenář nedozví. Příběh prostě vyšumí. Místo adorování obrazu nedostižných podnikatelských géniů se pojďme bavit i o selhání.",
"author": "Jakub Zelenka",
"loc": "/clanek/kluci-a-holky-z-titulnich-stran",
"drop": "drop-011"
},
{
"title": "Infarkt mě sejmul na den a půl, od té doby brzdím. Stres si lidi v gastru vytvářejí, aby se víc makalo, říká šéfkuchař Pavel Drdel",
"perex": "Pavel Drdel je oblíbený šéfkuchař těch, kteří nemají oblíbené šéfkuchaře. Lidí, kteří nesledují elitu české gastronomické scény, neví nic o fine diningu a nikdy neviděli beef Wellington. Zajímá ale i ty, kteří se v kuchyni vyznají. Autor Postní kuchařky a šéf strakonické restaurace Sůl a řepa, kde na jídelním lístku najdete i zmrzlinu s jehnědami, dělá věci, které jsou v Česku trochu exotika. A to přesto nebo právě proto že používá striktně jen suroviny ze svého kraje. Jak jde v Česku dělat gastro, když vám nejde o peníze, nechcete sebe a svoje lidi sedřít z kůže a zajímá vás stav planety?",